Opleveringsschoonmaak

 

Wist u dat wij ook over een speciale service voor bouwers, verbouwers en bouwfirma’s beschikken? Dit hebben wij in het leven geroepen omdat wij in de vaak gevraagd werden voor schoonmaakwerkzaamheden voor oplevering. Wij zouden Hand Clean niet zijn als wij “nee” tegen onze klanten zouden moeten verkopen en hebben dus onze service uitgebreid met: Opleveringsschoonmaak.

U begrijpt dat als er zojuist bouwwerkzaamheden in het pand zijn geweest dat alles enorm stoffig en vies is. Wij nemen deze werkzaamheden graag uit uw handen en leveren op een professionele manier het gewenste pand weer terug schoon. Denkt u hierbij aan: het reinigen van cementsluier, eventuele verfspetters verwijderen, al het sanitair reinigen, lijmresten weghalen en nog heel veel meer. Schakel gerust Hand Clean in voor deze werkzaamheden.

Conditions in the apartment at the stage of completion of repair
Moving boxes in new apartment. Real estate concept.
12361405 - many moving boxes in bright clean empy apartment room

Wij kunnen indien gewenst ook tijdens de werkzaamheden de desbetreffende bouwwerf grondig onder handen nemen. Bijvoorbeeld de bouwwerf stofvrij maken.

Wenst u aanvullende informatie of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.